Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Vergi ve Hesap Numaraları

BAP Vergi ve Hesap Numaraları

E-fatura işlemleri için Strateji Daire Başkanlığı'na ait olan 3130537109 vergi numarası kullanılmalıdır. BAP'a ait olan vergi numaralarının ise "Harcama Birimi Vergi Numarası" olarak tanımlanmalıdır ve senaryo olarak "Kamu" seçilmelidir.

Makine, Teçhizat, Tüketime Yönelik Mal / Malzeme Alımları ve Hizmet Alımları İçin Vergi Numarası

• Fatura Unvanı: Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü
  • Vergi Daire: Çinili V.D.
  • Vergi Numarası: 314 059 1936
  • Faturada ilgili projenin numarası ve proje yürütücüsünün ad-soyad bilgilerinin bulunması zorunludur.

Hizmet Alımları Yönelik (Tevkifatlı Fatura ise) Vergi Numarası

• Vergi Daire: Çinili V.D.
  • Vergi Numarası: 314 006 0238

Avans Kapatma İşlemlerinde Kullanılacak Hesap Bilgisi

• Hesap Adı: Dumlupınar Üniversitesi Muhasebe Birimi
  • Banka Adı: Ziraat Bankası Kütahya Şb.
  • IBAN: TR 90 0001 0001 7950 2747 5850 02
Son Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2021, Çarşamba