TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı

Ülkemizin 2023 yılı hedefleri kapsamında sanayide ihtiyaç duyulan doktora derecesine sahip nitelikli insan kaynağının üniversite - sanayi işbirliği ile yetiştirilmesi, sanayide doktoralı araştırmacı istihdamının teşvik edilmesi ve üniversite/araştırma altyapısı - sanayi işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla üniversitemizde 13 Kasım 2019 Çarşamba günü 10.00'da Rektörlük Kırmızı salonda olan TÜBİTAK 2244-Sanayi Doktora Programı 2019 tanıtımı sunumu yapıldı. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan GÖÇMEZ tarafından yapılan sunuma üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Zeynal Abiddin ERGÜLER, Proje Yönetim Ofisi Koordinasyon Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Hamdi Melih SARAOĞLU ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmet ÖZOTRAÇ başta olmak üzere üniversitemizde görev yapan araştırmacılar ve Kütahya'da faaliyetler gösteren özel sektör temsilcileri katıldı.

TÜBİTAK 2244-Sanayi Doktora Programı İle İlgili Genel Bilgiler

• Burs/Destek Kapsamı
    • Doktora öğrencilerine burs,
    • Proje yöneticisi ve akademik tez danışmanlarına proje teşvik ikramiyesi